Minőség

Nélkülözhetetlen cél, nem kötelesség

A Mister Pet számára a minőség nélkülözhetetlen tulajdonsága, amely magában foglalja az összes osztályt, az alapanyagok pontos kiválasztásától kezdve az étel eljuttatásáig a kiskereskedőbe.

Már a gyártóüzem megválasztásakor kiválasztottuk a legjobb gépeket és a legfejlettebb technológiát, gőzzel történő előfőzési technikát alkalmazva annak biztosítására, hogy az összetevők táplálkozási alapelvei változatlanok maradjanak a különféle folyamatok során.

A legjobb minőségű összetevőket eredetük és a feldolgozási módszer szerint választják ki; ugyanazt a kritériumot kell alkalmazni a friss húsra, amelyet gondosan választottak ki és tanúsított vágóhidak szállítottak.

Szintén a szállítási szakaszban betartjuk az előírt minőségi előírásokat, hogy megőrizzük az összetevő frissességét használatáig.

A minőséget a belső elemző laboratóriumán keresztül valós időben elvégzett számos vizsgálat garantálja, amely szigorúan ellenőrzi az összes feldolgozási fázist, az összetevők bevételének megfelelőségétől a késztermékekig, továbbá külső tanúsított laboratóriumokban veszünk részt. Helyénvaló rendkívül hatékony nyomkövetési rendszerek az összes összetevő számára és nyomkövetési rendszerek az összes késztermékhez.

Az összes étrendet táplálkozási állatorvosokkal és az egyetemekkel együttműködve tanulmányozzák; kutatócsoportunk mindig azon dolgozik, hogy jobban megfeleljen kis barátaink táplálkozási igényeinek, teljes mértékben tiszteletben tartva természetes táplálkozásukat.

Az összes csomagolást folyamatosan ellenőrzik az integritás biztosítása és a sértetlenség biztosítása érdekében, valamint az élelmiszerek és az aromák legjobb megőrzése érdekében.

Nem végezzünk állatokon kísérleteket, és arra törekszünk, hogy egy 360 fokos jólétet kínáljunk, kezdve a szállítók kiválasztásától, akik nem végezhetnek állatkísérleteket, hogy velünk dolgozzanak.

A cég birtokában lévő igazolások
 
Primordial